Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


fredag 17. juli 2009

Litt mislykket bukse..

Jepp..dette gikk ikke helt som det skulle.Ene foten ble skeiv i sømmen.Skikkelig plagsomt.Jeg stressa når jeg klippet også.Var ikke noe lett velour å jobbe med dette (mjuke tyger) så neste gang må jeg nok være enda mer nøye med klippingen.Og så jeg som hater skeive sømmer på klær...Men det positive er at jeg fikk til kantingen kjempebra!Så blir nok flere slike Kokalal-inspirerte bukser ja.De er jo superlette å sy nå når jeg har coverpro. Denne buksa skulle egentlig være gave til en gutt som fyller år snart men jeg får lage en ny. Str 92,mønster eget.

9 kommentarer:

Madelene sa...

Snygga! :0)

rockefår sa...

Jeg ser bare en kul bukse med kjempefine farger/stoff.
Det stoffet skulle jeg gjerne hatt selv, men det finnes ikke lenger på nettet iallfall.

Ellers lykke til med alle bestillingene dine, blir kjekt å se bilder etterhvert.

anna sa...

Tycker de ser jättefina ut!!

Mockolini sa...

Jag tycker dom ser snygga ut=)

Kaoz sa...

Så synd at du ikke ble fornøyd! Busa ser kjempefin ut!Stilig stoff=)

Monica sa...

Kjempefin!!! Denne får du helt sikkert solgt selv om det er noen skjeve sømmer!!! Sikkert bare du som ser det!!!

Linda sa...

eg ser berre ei flott bukse eg... kjempetøfft stoff!!!

Anonym sa...

Hei!den gule knytebuksa med brune stjerner,den synst eg va veldig fin,men lurte på om det e slik at ikkje mønstra treffer framme eller om det e det som va misslykka,du skreiv du ikkje va heilt heldig med den!likte den veldig godt,men om mønstra treffer framme:)

Heilt spesiell sa...

Anonym: Den er skeiv rett å slett.Den er ikke mer for jeg kastet den;)
Penere til den velouren å ha ett ben i brun og ett med stjernevelouren faktisk for som du sierså treffer ikke mønsteret pent forann.Jeg har mer av stoffet da.