Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


lørdag 18. juli 2009

Kjole/tunika &tights

Sett bestillt til ei tulle på 5 år.Jeg har laget litt ekstra lang ribb så dette kan hun nok bruke lenge.Har valgt å ikke applikere noe på denne siden jeg synes elefantene og fargesammensettningen i seg selv er nok "pynt".Jeg må si fargene er enda penere IRL.Var vanskelig å få frem på bildet men skikkelig dype,klare herlige farger sammen.Turkis velour og stretch jersey fra S&S,lilla velour fra Jofotex. Kjole eget mønster str 6 år. (Kjole 470,tights 250 kroner)