Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


lørdag 23. mai 2009

Lett vårjakke *EGEN*

Ikveld måtte jeg prøve meg på en jakke.Kanskje litt vanskelig å se hvordan fasongen er siden den er sort men mulig dere ser det på bildet hvor jeg åpner jakken. Jeg klippet ut alle delene skumleste og prøvde å tyde svensken og deretter sydde jeg på min måte.Planen var egentlig å ha gul kanting hele veien ned på jakken meeen ett sted der kortslutta hjernen min og det ble en annen variant gitt. Burde nok også hatt sort tråd i overlocken men det hadde jeg ikke så da ble det hvit siden foret i hetta osv. er hvitt.Utrolig kjekk jakke å sy,og det blir nok flere.Må forstørre mønsteret litt til neste gang siden det kun gikk opp til 92 og så må jeg prøve med kanting helt ned. Trykknapper mangler men jeg har ikke...må kjøpe meg ett prym sett tenker jeg.Ellers bare digger jeg stoffene sammen!Foret har jeg bytta til meg på sykroken og jeg fikk det i posten idag.Mulig det er fra S&S,det ligner ihvertfall på elefant-jerseyen derfra.Størrelse på jakken er ca 92,men med lengre ribb så en smal 98 kan nok også gå.

7 kommentarer:

Mockolini sa...

Snygg gillar det prickiga fodret!

Helena sa...

Snygg! Kul med dragkedjan. Gillar också det prickiga fodret!

Kaoz sa...

Kjempfin!! Stilig med det prikkete fòret, og de gule detaljene =)

anna sa...

Underbar! Fint med det prickiga fodret och gula kantbandet!!

Kristin sa...

Wow. Så fin!

Monica Therese sa...

Jakken var kjempeflott!! Og nå har du inspirert meg til å abbonnere på Ottobre ;)

SiriR sa...

Stilig! Har også planer om å sy noe i det møsteret, gøy å se resultatet ditt:)