Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


søndag 24. mai 2009

En guttejakke:)

Endel av bloggleserne har etterlyst gutteklær.Det er ikke til å komme fra at det blir endel jenteklær og kjoler her på bloggen men idag har jeg sydd en jakke som er perfekt til en liten gutt.Den ble smalere enn jeg egentlig vil ha den så neste gang jeg syr denne varianten i fleece skal jeg lage videre ermer ihvertfall.Den passer nok best en smal gutt i str 86/92 og er ment som en sommerjakke man kan hive over t-skjorta når det blir litt kjølig om kveldene for eksempel. Fleece fra S&S og Kreativ og jersey fra S&S. Ordinær pris på slike jakker vil være 400 kroner,men siden denne ble litt smalere enn antatt selges den for 300.

6 kommentarer:

Linda sa...

Gud vad härlig superfin !!!!!!

Maja sa...

Den bare digget jeg!!! :)


Gleder meg sykt til syrommet i nyhuset blir ferdig så jeg også kan begynne å sy igjen :D

Retro Elephant sa...

väldigt fin!

lillepooh sa...

Syns det var en herlig guttejakke, jeg... Synd den er smal, for ellers hadde den passet perfekt på tutta her... :knegg:

Minelo sa...

Jättefin!
Härliga tygkombinationer!

Sonja sa...

Utrolig fin jakke!!!
Liker veldig godt det du lager :)