Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


onsdag 8. april 2009

Sukkersøtt.....*GITT BORT*

Noen ganger er det gøy å sy i farger en ikke bruker så mye.Da jeg var på Kreativ på Kvadrat igår fant jeg denne skjønne fleece/bamse-lignende stoffet.Tenkte å sy noen luer men fikk for meg å lage en liten kjole i str 74-80. Denne blir en forsinket barselgave.Båndet kjøpte jeg også på Kreativ.Det var noe herk å sy i dette stoffet,jeg så ut som en lyseråååsa snømann en stund...(hva skulle vi gjort uten swiffer...;)) Uansett den ble riktig så søt syns jeg.

4 kommentarer:

Madelene sa...

Vilken mysig!

stjerneglass sa...

Kjempefin! Og for et nydelig bånd! Det var virkelig prikken over i-en.

Äppel Päppel sa...

Vad mysig den blev! Jättefin!

SiriR sa...

Ja denne var kjempesøt! Blir nok en fin liten jente som får ha den:)