Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


tirsdag 7. april 2009

Kjole og sniktitt på bytte...;) *TIL SALGS*

Først ut er en kjole i str 2-3 år.Velouren på ermene er fra S&S og de andre stoffene er fra Jofotex.Mønster er eget.(370 kroner)
Så kommer en liten sniktitt på ett bytte jeg skal gjøre.Denne skal avgårde til Sverige og i retur kommer jeg til å få en kjole til Annika i det herlige kaninstoffet!Gjett om jeg gleder meg!Denne går nok i posten imorgen håper jeg.Må bare teste str. på Annika først så jeg er heeelt sikker på at den er ok;)

4 kommentarer:

Madelene sa...

Åh! Vad fina! :0) Älskar svart!

anna sa...

Fina! Spännande att se vad det blir!

Linda sa...

we want more! we want more!!

Hello sa...

Oh yes vad spännande!! Den kanske har kommit idag!