Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


lørdag 11. april 2009

Sommersett *SOLGT*

Sett i herlig supermykt bomullstoff.Forklekjole og nickers/shorts.Kjolen er kantet med ribb rundt ermene så den skal bli mer behagelig å gå i.Er litt usikker på str. til kjolen...mulig den bør være litt større men det skal jeg finne ut imorgen.Isåfall mekker jeg en ny,men da med hvite kantebånd istedet for blå-tror det blir like pent.Endel arbeid med sånn kjole faktisk,men mulig det bare er litt lenge siden jeg sydde de.Uvant med fast stoff og kantebånd igjen.Mønster til både bukse og kjole er egenkomponert. Str 86 (450 for sett)

6 kommentarer:

Madelene sa...

Sååå fint! :0) Kortbyxor med mudd har jag på listan att få ihop med :0)

Mai Britt Feragen sa...

Fabtastisk sett. Digger stoffet!

anna sa...

Underbara!!

Linda sa...

stiligt!

stjerneglass sa...

Herlig sett!

Marita sa...

Sååå søtt!! Nydelig stoff også :)