Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


lørdag 11. april 2009

Brun og lime bestilling *SOLGT*

Da er jeg endelig ferdig med denne bestillingen til ei veninne.Har tatt litt tid siden jeg har ventet på stoffer og har måttet snike inn noen småting innimellom.Får håpe jeg er tilgitt;) Velour og ribb er fra S&S,resten fra Jofotex. Tights fra Meedom boka bare modifisert-dvs smalere og med litt høyere liv. Den øverste genseren er også Meedom,men også her smalere modell.Lommen er fra Ottobre 1-09(forstørret) Og samme bladet er den andre genseren fra. Buksa er eget mønster. Håper det faller ismak og passer:) (Genser 320, tights 200,sett 550)

4 kommentarer:

Linda sa...

Mycket snyggt !!!

Madelene sa...

Super fint! :0)

Linda sa...

Nydelig!!!

Cathrine Hestad sa...

kjempefint sett!! liker fargekombinasjonen!!