Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


tirsdag 24. mars 2009

Sett til go`jenta:) *EGET*

Tro det eller ei men dette er sydd mens Annika tusla rundt føttene mine.Hadde på barnetv i bakgrunnen på syrommet og så fikk hun ha smokken sin og da kosa hun seg;) Gleder meg til hun blir så stor at hun kan være mer med å muligens få sin egen barnesymaskin.Har allerede sett meg ut hvilken det blir-denne for de som lurer...:http://www.finn.no/finn/bap/object?finnkode=16646136 Vel nok om det,dette settet er eget buksemønster og genser fra Ottobre-den er forstørret opp en str.Ribb og elefantstoff fra Jofotex,velour fra S&S.Brunt og gult er bare nydelig syns jeg.Jeg har foresten gitt opp tvillingnåla om dagen så her er brukt 2 elastiske rettsømmer ved siden av hverandre....coverpro kommer i hus når skattepengene kommer tenker jeg;)

14 kommentarer:

Cathrine Hestad sa...

Hei! Så mye fint du lager!!! Og så mye du klarer å produsere på så kort tid!!
Ha en fortsatt kreativ kveld:)
Hilsen Cathrine

anna sa...

Oj oj oj så fint!! Älskar elefanterna!!!

Retro Elephant sa...

Fint! :)

//Lina

Frøken F. sa...

Hei! Du er så utrolig flink! Kjempekjekt å se på alt det du lager. Hadde du laget til voksne og, skulle jeg bestillt av deg!

OttoPippi sa...

Underbart cool som vanligt! Så skönt att kunna sy fast barnen är ikring!!!

Madelene sa...

Ja, :0) Jag skulle behöva smala av mitt mönster lite med tror jag...de är i vidaste laget! Går att ha smalare när det är stretch. Såg ditt mönster på hängselbyxor när du hade sorterat i kuvert :0) Jättefint!

Fit mum sa...

OI SÅ STILIG!!
Tøff fassong og farge kombinasjon..misunnelig for at du kan sy med barna rundt deg jeg også..

citten sa...

Herlig sett, helt fabelaktig søtt. Passa au fantastisk bra på jenta di :))

sygryn sa...

Vilket snyggt set!!

lillepooh sa...

Herlig!
Digger den lange ribben på buksa. Jeg sydde en liknende for en stund siden til Tutta, og hun er helt nydelig i de buksene, akkurat som go'jenta di... Bare at jeg er ikke så fancy at jeg har eget mønster... *knis*

Super fargecombo som alltid!

Shamu sa...

Helt utrolig nydelig!
En av mine favoritter! :-)

Gekko sa...

Fine klär på fin jente! Lurer på om det er samme barnesymaskin som jeg har sett meg ut? Mamma har en Janome Sew Mini til sine barnebarn og den er jo perfekt! Litt tidlig å kjöpe til min 2 1/2-åring enda men jeg gleder meg!

Heilt spesiell sa...

Tusen takk alle sammen!

Gekko:Det er det vet du;) Den ser genial ut,og så er den "skikkelig" liksom.Gidder ikke kjøpe noe plastikk tull på leketøysbutikk og får hun en Janome barnemaskin så vet jeg hun kan ha den lenge og at det er bra kvalitet...men må nok holde meg i skinnet ett par år til ja...;)

Hello sa...

Superfint!!!!