Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


torsdag 26. mars 2009

Endelig en selebukse. *SOLGT*

Da har jeg somlet meg til å lage ett mønster på selebukse for stretch stoffer.Denne håper jeg er str. 86.Skal sjekke litt lengde osv med hun som muligens skal ha den.Veldig fornøyd med fasongen her.Har tatt utgangspunkt i Gyntherboka og forandret på vidde og litt lengden.Alle stoffer fra S&S.Siden jeg ikke er venn med tvillingnåla om dagen ble det trestings-sikksakk søm rundt selene.Syns det ble dekorativt og flott.(390 kroner)

12 kommentarer:

Marita sa...

Den ble skikkelig fin! :) Me like!!

Solstråle sa...

Den ble fiiiin!!! Elsker den blåfargen! ...har planer om å prøve meg på en sånn selebukse selv..Inspirerende å se på det du syr!! Du er så flink og rask:)

anna sa...

Helt underbara! Vad snyggt det var med sick sacken!!

Ett Tu Tre sa...

Verkligen snygga! Härlig färg och fint sydda med trestegssicksacken, det blev snyggt.

Madelene sa...

Åh! De är alldeles, alldeles underbara! :0)

Hello sa...

Det var riktigt, riktigt snyggt kantat! Det är ju galet svårt att få kantbandet att ligga så där platt och snyggt i en så skarp kurva!

Jag gillar stjärnan också. Så fint med de rundade spetsarna!

lillepooh sa...

Syns det ble en herlig bukse! Likte godt sikk-sakken på kantinga. Om ikke annet for at det og er ålreit med en variasjon... hehe... Nei, det ble kjempestilig!

Fine blåfarger sammen, og!

.:. Christine .:. sa...

Har du sett noe så nydelig <3 Likte denne kjempegodt, fine farger og utrolig fin form! Og tror jeg må komme på besøk til deg og få ett kurs i å sy perfekte kanteband - for dette så virkelig proft ut:)

Gurimalla! sa...

Kjempefin!!! Som alt det andre du lager.

Fit mum sa...

Kjempe fin! Du gjør kantsømmen på kantbåndene så fint; lurt med sikksakk, for rettsøm er utrooooolig vanskelig på slikt noe. Har du tilfeldigvis en veiledning liggende noe sted, på hvordan du går fram for å få så flotte kantbånd???

Heilt spesiell sa...

Tuusen takk dere er så gode!

Fit mum: Jeg kan lage en trinn for trinn bilde en dag:)

Tant Ulrika sa...

Men vilken UNDERBAR dress!! Helt i min smak =D