Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


onsdag 11. mars 2009

Puuh..dette var stress! 2.forsøk.. *GITT BORT*

Noen ganger fungerer ikke det jeg grubler på i praksis-forrige kjole var nok litt sånn;) Og når slikt skjer,ja da må jeg bare finne en løsning.Så nå har jeg grublet og fundert og her er andre utkast.Forandring kommer nok på denne også men jeg må teste på Annika imorgen og se hvordan jeg ligger ann.Tror denne skal funke bedre...håper det ihvertfall;) Str 4 år (390 kroner)

3 kommentarer:

LinSar sa...

Åhh va fin den blev.

anna sa...

Jag gillar verkligen den modellen!! Superfin!

Madelene sa...

Vilken underbar modell på klänning! Helt orginell! Har aldrig sett något liknande :0)Hoppas att det är ok att jag lägger till dig i min blogglista?