Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


tirsdag 27. januar 2009

Skjørt *EGET*

Jeg kjøpte en ny strømpebukse til Annika idag,men fant ut at det hun hadde av klær ikke matchet den helt så bra som jeg tenkte...så da sydde jeg ett skjørt som passet til;) Brun ribb fra Jofotex,velour fra S&S.Kunne jo hatt en applikasjon på kanskje men fant ut det fikk holde med lommen.Så gjenstår det å se om Annika vil gå med det da......

5 kommentarer:

Ett Tu Tre sa...

Riktigt fint med fickan, jag tycker det räcker, så kan hon få en tröja med applikation att ha till?!

Heilt spesiell sa...

Ja,jeg må nok til å lage en trøye/genser tenker jeg.Få litt mer innslag av gult kanskje:) Lettere å få en applikasjon til å bli pent plassert på en genser også.

Marita sa...

Kjempefint! Sikkert lettere å matche andre strømpebukser uten applikasjon - lommen ¨på var jo lekker! Dessuten så synes jeg den gule merkelappen din var prikken over i'en :) Flink du er!

LilleBo sa...

Jeg likte skjørtet kjempe godt. Herlig blåfarge, i tillegg matchet det strømpebuksen helt perfekt!

Gurimalla! sa...

Kjempelekkert! Mottakeren må bli fornøyd!