Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


tirsdag 27. januar 2009

Byttehandel

I know-dere må være drittlei disse strikkemappene snart;) Men de er ganske kjekke å lage da;) Dette er en byttehandel inne på sykroken.Jeg fikk velge stoffer og jeg klarer nesten ikke se meg mett på disse fargene-de er sååå herlige!Jeg kranglet litt med overlocken på sømmene inne,den syntes nemlig det var litt vel tykt å sy igjennom.Men jeg tror det ble ok til slutt.Kjenner jeg har litt småpanikk siden denne skal til en som er superflink å sy,men det får gå:)

3 kommentarer:

LilleBo sa...

Åh, Blondie, så herlig den var! Helt kjempe deilige farger! Jeg gleder meg virkelig masse til å få den! *hoppe*

Heilt spesiell sa...

Hihi så lenge klarte du å vente ja;) Får håpe den er brukendes da..:)

.:. Christine .:. sa...

Blir aldri lei de lekre mappene dine:) Kjempefin!