Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


onsdag 14. januar 2009

Cordbukse med sleng

En slengbukse med ribb oppe og nede.Corden er fra Kid interiør og er mørk vinrød.Måtte sy litt i ikke-elastiske stoffer siden det var så lenge siden.Også var det litt gøy med noen andre farger enn de jeg vanligvis syr i. Denne får nok følge av en tunika i matchende stoffer etterhvert:) Str 92-104

9 kommentarer:

OttoPippi sa...

Herrejäklar!!! Me like!! Dessa var verkligen supersnygga! Du är bara SÅ duktig! Jag måste börja göra lite fler applikationer!

Heilt spesiell sa...

Tihi så søt du er Ottopippi!Tusen takk.Jeg var faktisk litt usikker på om jeg kom til å like buksa da den var ferdig,og da er det jo ekstra gøy med sånne kommentarer!!

Lallis/Helene sa...

Wow! Jättesnygga!

LinSar sa...

Jätte läckra!!

Thea sa...

Wow!!! Vilka häftiga!!

Helena sa...

Snygga byxor! Fint med applikationerna.

Retro Elephant sa...

Fina!

sygryn sa...

Åhhhh, så snygga!

Strömming sa...

SNYGGA!!!!