Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


lørdag 17. januar 2009

Bursdagsgave til Marita

Denne kunne jeg ikke blogge om før nå siden det var en bursdagsgave til ei vennine av Annika.Moren er innom bloggen av og til så jeg ville det skulle være en overaskelse;) Det er en tunika i str 3 år.Sydd i fleece og ribb fra stoff og stil og en gammel knapp fra samlingen min.Har ikke sydd så mye i fleece før men det er jo utrolig mykt og lunt da.Mønster er tegnet selv.Heldigvis er det litt rosa på denne ellers hadde den neppe fallt ismak hos prinsesse-Marita;)

4 kommentarer:

Shamu sa...

Helt nydelig!
Denne kommer hun til å elske!

Anonym sa...

Tusen takk Kristin og Annika :-)
Denne var super. Har ikke fått prøvd den på ennå, men det kan ikke bli lenge til.
Den fikk mye skryt i selskapet før du kom.

Hilsen Karen og Marita

Ett Tu Tre sa...

Verkligen mysig, och din elefantapplikation är så fin, jag gillar verkligen formen på det där djuret! Och brunt och rosa är alltis rätt.

Kaoz sa...

Nydelig!!!
Herlig fasong, og skjønn elefant:)
Rosa og brunt er jo så søtt! Tenker den slår an hos en liten prinsesse:)