Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


tirsdag 9. desember 2008

Nytt kjolemønster "Livlig"

Idag har jeg laget meg ett nytt tunika/kjolemønster.Har lenge tenkt på å teste lang ribb på ermer(og etterhvert på bukse) + at jeg fikk testet litt puff ermer.De skal puffes enda mer neste gang tror jeg.Stoffer fra S&S og mønster er hjemme snekkra med utgangspunkt i Meedom boka men en mix av mange mønstre der.Laget posefasong nede siden jeg allerede var i puff/pose humør;) Denne er str 98-104 (390 kroner)

4 kommentarer:

EliseH sa...

Den var sprek!!
Herlige farger, og tøft mønster =)

Jeg har også lyst å prøve med på en sånn tunika med lang ribb på ermene etterhvert...

Hadde vært artig med et action bilde!

Heilt spesiell sa...

Tusen takk!!Tipper nok vi får til ett actionbilde ja;)

Flintflikkan sa...

Så töfft!!! Skikkelig fint ja ^_^

Susanne Marie sa...

Saa utrolig nydelig!!! =D