Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


mandag 8. desember 2008

Jeg er blitt tagget;)

Jepp og det er det Trultemor som har gjort;) http://trultemorhobby.blogspot.com/ Reglene: 1. Du må linke til den bloggen som tagget deg. 2. Lag en liste med seks (u)interessante ting om deg selv. 3. Tagg fem andre blogger, la dem vite det ved å kommentere på deres blogg. Ok her kommer fakta om meg da....: 1.Jeg er hjemmekjær og koser meg glugg sammen med familien. 2.Jeg bare eeeelsker klimper (som er en middag med kjøttsuppe,løksaus og klimper) 3.Jeg er Sverige-fan!Elsker musikken,språket og folka:) Jeg burde vært svensk....! 4.Jeg er ikke glad i rot...jeg blir rett å slett stressa av det.Men kun av mitt rot da;) 5.Jeg kan ikke fordra hagearbeid..godt vi har 2,3 mål med..eh..skog/hage... 6.Jeg liker godt å lage mat,spesielt gjærbakst Jeg tagger: http://woolaway.blogspot.com/ http://majodesign.blogg.no/ http://cecilierott.blogspot.com/ http://annesand-annesand.blogspot.com/ http://rampeterten.typepad.com/rampeterten/

1 kommentar:

Linda sa...

jeg ar visst glemt denne, skal fikse det i kveld:)