Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


tirsdag 25. november 2008

"Julefanter"

Rødt og hvitt i disse juletider;) Velour og ribb fra Stoff og stil,elefanter fra Jofotex og mønster på både bukse og genser er eget. Str 74-80 Sett 450 kroner

3 kommentarer:

Helena sa...

Jättefint set!

Gurimalla! sa...

Dette settet var virkelig lekkert! Nydelig! Jumperen over også. Hvordan får du bestilt fra jofotex? De har ikke katalog og ikke får man sett stoffene på nettsiden.

Heilt spesiell sa...

Du sender de en mail og så må du vite hva du skal ha;) Tar litt tid og portoen blir endel-ihvertfall når en går bananas som meg...hehe