Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


tirsdag 25. november 2008

Hyllest til Sverige...*EGEN*

Jepp,denne kjolen er en liten hyllest til Sverige.Som dere ser er jeg litt misunnlig på det svenske flagget...for all del rødt hvitt og blått er bra det også men gult og mellomblå/turkis er bare lekkert!!Dernest er jo svensk det vakreste språket.Jeg bare digger det.Og sist men ikke minst de flotte uglene er svensker;) Ribb og ugler fra Jofotex,velour fra Stoff og stil.Mønster eget.Denne er str 3 år og er Annika sin;)

2 kommentarer:

OttoPippi sa...

Vad roligt med en svensk-hyllning! Gult och blått är ju dessutom så underbar retro ihop! :-)

men den rödvita härunder kanske är en dansk-hylning då?? :-)

Heilt spesiell sa...

Hihi ja det burde den være;)
Nå har det seg sånn at jeg er seriøst veldig glad i mye svensk...navn f.eks snuppa mi heter jo Annika+ alt dette jeg ramset opp her.Så en hyllest til Sverige var definitivt på sin plass;)