Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


onsdag 15. oktober 2008

Ugler,tvillingnål og ribb;) *Egen*

Idag har jeg endelig våget meg på en genser og det gikk mye bedre enn forventet.Alltid noe å gjøre bedre men alt i alt fornøyd;) Uglestoff fra Jofotex og Ribb fra S&S. Sydde på overlocken +tvillingnål med Pfaffen.Var faktisk riktig så gøy å kante med ribb og tvillingnål.Blir litt profft resultat synes jeg. Mønsteret er fra Meedom boka 0-3 år form 1 str 92.Men den ble nokså stor i størrelsen,mer en god 98.

6 kommentarer:

annesand sa...

Nydelig genser!
Dette greide du kanonbra!

HobbyMegHer sa...

Knallfin! Flinka! :0)

OttoPippi sa...

Grattis till en väldigt lyckad sömnad!!!!

Heilt spesiell sa...

Tuuusen takk søte dere!!!

Gulligan sa...

Jättefin!!!

Retro Elephant sa...

Väldigt snygg tröja! :)

//Lina