Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


mandag 20. oktober 2008

"Stjerneklart" *Egen*

Her er den stolte eier;) Veldig fornøyd med passformen og størrelsen på denne.
Denne kjolen ble til ikveld.Livner opp i en regnfull høstkveld.Mønsteret er tegnet selv inspirert av en kjole Annika hadde fra Polarn o Pyret.Blir spennende å se den på.Det er vanskelig å få til kanten nede synes jeg..Ikke så flink der men tror det får duge;) Alle stoffer er fra S&S. Denne genseren laget jeg for en liten uke siden.Den var en gave til min "hemmelige venn" inne på sykroken.Den fikk følge av litt vintage stoffer og kantbånd:) Elefantstoff fra Jofotex,ribb fra S&S og mønster fra Meedom boka form 1.Størrelse 98,men brukte str 92 da jeg synes Meedom er så vide.Forlenget armen og lengden litt.

4 kommentarer:

OttoPippi sa...

Vilka härliga färgklickar!!! Blir så inspirerad att börja sy i mitt regnbågstyg som precis anlänt hem. Du kan väl lägga ut en modellbild med klänningen in action sen??? :-) :-)

Heilt spesiell sa...

Tusen takk!!
Actionbilder er lagt til;)

LykkeTROLL sa...

Fy søren, den regnbuekjolen var bare helt knallstilig....

Y sa...

jättecoolt med regnbågsrandigt på den ledden!
Du syr jättefina kläder!!!