Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


onsdag 5. november 2014

Lenge siden sist!

Jeg har blitt etterlyst på bloggen. 
Desverre er det slik at i en travel hverdag blir det mye lettere å poste innlegg på Facebook og aller helst Instagram. Sistnevnte er nok det jeg bruker aller mest å har du lyst blir jeg glad om du følger meg der på Heilt_ spesiell. 

Siste nytt er at maskinparken min gjennomgår en utskiftning og det skal jeg skrive litt om her på bloggen. Flere spør hvilke maskiner, sømlabber, sakser og sytilbehør jeg bruker og følger du med fremover skal jeg hu deg svar på det. 

Først ut er min datter på 8 år som fikk seg egen symaskin sist uke. Det var stas det! Hun kunne selvsagt sydd på min men det er alltid mye kjekkere å Hamsun egen. Hun fikk en Brother xq3700 som koster ca 2700. Man trenger ikke legge så mye penger i en symaskin til barn/nybegynner men jeg anbefaler å gå til en forhandler å få råd før man kjøper. Ikke kjøp en billigvariant på dagligvarebutikk etc. Det kan lett ta fra eieren av maskinen sylysten. 
Jeg testet Annika sin maskin før hun fikk slippe til og for meg var det viktig at den også syr fine elastiske sømmer. 
Maskinen har en fin lyd og er enkel å sette seg inn og håndtere. 

Første prosjektet ble en lue- strålende fornøyd jente som virkelig hadde følelsen av mestring etterpå. 


Sømmen hun brukte:

1 kommentar:

Gro sa...

Morsomt å lære barn å sy. Jeg lærer min niese på 11 år. Hun fikk egen maskin i fjor. Vi har sydd litt av hvert, snurrepenal, puter, bestikkposer til mamma og mormor, og genser og tights til seg selv. Hun har også sydd dukkeklær og gympose. Litt hjelp til klipping og stryking, men ellers går det bare bedre og bedre. Litt veiledning underveis er stort sett nok.

Lykke til med datteren!