Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


torsdag 24. april 2014

Ny gensermodell!

Denne uken har jeg tegnet en ny genser som jeg er superfornøyd med. Voksengenser er det men jeg tenker å forminske den/lage en lignende til Annika også. Den er genial til tights da den er lengre bak enn foran og jeg liker supergodt utringningen. 
Stoffet jeg brukte var viskosejersey fra Sydilla- dette stoffet "lever" mer enn vanlig jersey og er litt verre å sy i men har til gjengjeld en veldig fin fall. 
Jeg har sydd lignende modell til min mor og en i gave som dere ser under her men  da endret jeg hals, vidde, raglan og lengde etter ønske. 


Disse siste er sydd i vanlig jersey fra Textart. 
Vil du bestille lik genser sender du meg en Mail så blir vi enige om hvilke stoff og str. Pris varierer litt etter hvor dyrt stoffet er og hvilken str men ca 600/700 for en genser. 

2 kommentarer:

Englebajas sa...

Så artig at du har begynt å sy voksenklær! Stilig genser.

Unknown sa...

går det an å kjøpe mønster til denne noe sted? Var en kjempe lekker genser :)