Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


torsdag 12. april 2012

Sommerdrakt

Idag har jeg tegnet mønster på en ny sommerdrakt i str 92/98. Jeg har brukt mitt vanlige heldraktmønster som mal og endret armer og hals + delt av forstykket. Denne ble til etter stor inspirasjon av Maja . Hun viste nemlig frem en herlig retrosinglet og jeg ble bare så inspirert. Jeg har sett den type halslukning før på en svensk blogg eller to men det var noe med hele retrofølelsen på settet Maja hadde laget som bare var perfekt og ikke minst insprerende. Jeg må nok teste ut noen kjolevarianter og kanskje en body også med lignende hals.
Uansett, det stripete stoffet jeg har brukt er tynn ribbkvalitet og superdeilig. Jeg kjøpte det for lenge siden på Nea Nobelle og lurer på om det muligens kommer fra Hilco.
Min variant er nok ikke så retro i fargene som Maja sitt sett, men jeg gleder mig til Anton skal løpe rundt med denne her en varm sommerdag.


3 kommentarer:

Maja sa...

Så kul. Tenkte faktisk på i går om jeg skulle lage en sommerdrakt med slik åpning. Great minds think alike... ;)

Anna GL (Ekte heimelaga) sa...

Herlig drakt. Fargene er kjempefine og drakten ser utrolig behagelig ut!

GullKorn Design by Rebekka Widerøe - norskdesignede barneklær 0-6 år sa...

Kjempefin fargekombinasjon:) flink du er:)