Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


torsdag 3. november 2011

Sett med tights og tunika

Dette settet er bestillt av en god kunde. Jeg har fått lov å sy flere plagg til jentene hennes og sist ut er ett sett til minstemor i størrelse 86. Dette er en av mine favoritt kombinasjoner. Jeg har laget en kjole til Annika tidligere med samme stoff og fargekombinasjon. For å pynte litt ekstra ble det ettpar sirkel apllikasjoner forann på tunikaen. Tightsen er sydd av ribbstoffet til S&S, herlige ugler fra Jofotex og interlock i turkis fra Hilco og Sydilla. Litt trompetfasong på ermene denne gangen bare fordi jeg hadde lyst;)
(380 for tunika og 290 for buksa)


2 kommentarer:

MinaMirakel sa...

Jättesöt!/Åsa

I en Sving sa...

Så flotte klær da :) Moro med bestillinger også :)

Ha en super helg!