Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


tirsdag 11. mars 2014

Snart vår og sommer?

Jeg er veldig klar for vår og sommer nå. Høsten og vinteren med vind i bøtter å spann og null snø er kjedelig så nå får vi sette vår lit til at våren viser seg fra sin beste side. 
Noen ganger leter jeg godt i stoffbunkene mine og finner noen herlige skatter. Denne gang var det en bit av dette skjønne fe-stoffet jeg i sin tid kjøpte hos Gekko. Nydelig kvalitet med litt sånn flannelaktig følelse selv om det er jersey. 


Stoffet er enda finere IRL men her ser dere ihvertfall litt bedre på nærbilde: 

Mønster er fra boka "Heilt spesiell og Jubel"
Om du vil følge meg på Instagram å se alt jeg lager fortløpende er du hjertelig velkommen til å legge deg til. Jeg heter Heilt_spesiell der også , men har kun en konto så det er en mix av bilder der. 
Er det noe du lurer på her på bloggen er det lettest å sende meg en Mail for å få svar- Kristin.thorsnes@lyse.net 

4 kommentarer:

Anne Bjørkenes Christiansen sa...

Heisann. Så koselig dette settet var!! Godt sommeren snart er på vei!

MinaMirakel sa...

Vilket fint set!/Åsa

Kirsti sa...

Dette var et nydelig sett i vakre stoffer!

Solfrid sa...

Utrulig stilige sommerkler:)