Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


torsdag 8. november 2012

På en snurr!

Nå i høst har en god del av dagene mine gått med til planlegging av Symessa i Lillestrøm. Jeg og Jubel skal stå på stand å ha en demo på lørdagen hvor vi viser frem litt nye teknikker som vi bruker mye i boka som kommer neste høst. Vi skal selge materialpakker i størrelse 68 og 86 også disse en smakebit fra boka vår. Det blir salg av body og knytebuksemønster til flott messepris og jeg håper mange vil ta turen innom standen for å prate med oss!
Det tar litt tid å lage slike materialpakker, tegne arbeidsbeskrivelser og i tillegg jobbe med boka men det er utrolig GØY!

Innimellom har jeg lyst å sy noe helt annet derfor sydde jeg dette rynkeskjørtet til Annika. Sjelden jeg syr i faste stoffer men det er jo kjekt med litt forandring. Dette herlige fargerike stoffet er fra Sydilla og så har jeg matchet med noen skråbånd fra Stoff og stil.


2 kommentarer:

Barbro sa...

Herlig svingskjørt i glade farger - rett og slett til å BLI glad av! :D

knuffel sa...

Herlig! Både skjørtet og modellen :D
Og lykke til på Lillestrøm, vi sees nok både der og på forlaget ;)