Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


onsdag 17. oktober 2012

Litt småplukk;)

Noen bestillinger har jeg også fått gjort i det siste. Først ut er ett sett i str 110 sydd av velour og ribb  fra Jny design og interlock + feer fra Sydilla.

Så måtte Anton få seg ei ny høstlue. Disse har han flere av fra før og de sitter kjempegodt på ører og så liker jeg godt skyggen slik at han slipper den sterke sola i øynene når den titter frem i ny og ne;)
Soppstoff fra Sydilla og stripete stoff fra Textart.Sist ut ei bukse til en skjønn Mikael jeg vet om;)
Han skulle ta toårsbilder så da sydde jeg denne i en fart rett før jeg og Annika reiste til Oslo på fotoshoot til boka jeg er med å lage.
Her har jeg brukt Isoli fra Stoff og stil, stjerner fra Textart, interlock fra Sydilla og ribb fra Jny design. 500+ porto1 kommentar:

sjeroks sa...

Fantastiske flotte klær:D Glede mæ så til boka kommer. Er sååååå lenge å vente;)