Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


lørdag 8. september 2012

Knytebukse

Ei knytebukse ble til på bestilling. Skjønn dyp mørk velour fra Jny design, Gekko sitt sirkelstoff freshet opp med lime kanter og ribb fra Sydilla. Denne skal brukes til ettårsfotografering av en herlig krabat. Stas at ett av mine plagg blir foreviget på en slik måte. 500 for buksa.
4 kommentarer:

MinaMirakel sa...

Vilken fin kombo!/Åsa

BirjitB sa...

Så fin bukse, i flotte fargar:)

A little bit of me sa...

Kjempe fin! Gleder meg til vi skal ta den i bruk, og ikke minst til å få se hvordan den tar seg ut under fotograferingen :D

I en Sving sa...

Så tøff knytebukse :)

Jeg har et blogglotteri på gang. Smett innom og ta noen lodd da vel! :)