Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


mandag 20. august 2012

Sommer

På lørdag kom vi hjem fra to herlige,varme uker på Rhodos. Vi har badet og kost oss og fått litt påfyll av D-vitamin slik at vi kan klare oss gjennom vinteren. Siden det meste av det jeg syr for tiden skal komme i boka vår blir det desverre litt lite å vise frem her på bloggen, så her kommer ett par bilder fra ferien vår der ungene har på seg noen av klærne jeg har sydd til dem tidligere.

Anton sjekker ut balkongen og utsikten til badelandet rett ved. Shorts og singlet i herlig stoff fra Sydilla.


Det gikk ikke lenge før minstemann klarte å tryne og "pådra" seg snusleppe... Her er sommerdrakten i bruk. Stoff fra Sydilla og Nea Nobelle.


Annika i kjole sydd av Gekko sitt herlige sommerfuglstoff


Nok ett sett med shorts og singlet. Dette er stoff fra Sydilla og en rest kaniner fra Jny design. 


Storesøster i kjole sydd av stoff fra Tiljamiid. Denne brukte hun mye for stoffet er bambus og veldig deilig i varmen. Men med 35-38 grader trengte vi igrunn bare badebleie og bikini/badebukse ;)Ellers kan jeg røpe at jeg og Jubel har masse gøy vi gleder oss til å vise frem når boka blir ferdig. 
Jeg syr fremdeles på bestilling innimellom når jeg har tid og trenger du noen gode, myke, fargerike klær nå når høsten snart setter inn kan du sende meg en mail. 

Idag var første skoledag for Annika og Anton ble to år. Stolt snuppe med nye klær, flott ransel og en haug med sommerfugler i magen. Anton forstod ikke helt greia med bursdag men han likte da godt geleen og alle gavene;) 
5 kommentarer:

Hegeslilleboble sa...

Herlige bilder! Gratulerer til Anton med dagen og til Annika som er blitt skolejente:)

mumi sa...

Ser ut som en herlig ferie :) Ikke alle som har fått brukt så mye sommerklær i år :)

sjeroks sa...

Gratulerer så mye med 2 åring og skolejente:D de begynner å bli store nå;) Herlige syden bilder av nydelige barn i flotte klær:D
Gleder meg så til boken komme, å synes det er litt VEL LENGE å vente;P hehe
Ønsker deg en nydelig fin uke

klem fra siri

od Andulky sa...

Så mycket fina kläder och härliga sommarbilder!!

LilleLeo sa...

Masse fine klær barna har fått! Stoffet fra Tiljamid er så mykt som det går an! <3 Gleder meg til å se hva du og Jubel har tryllet i hop!