Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


mandag 25. juni 2012

Singlet i nydelg stoff!

Dette kløverstoffet er kjøpt hos Sydilla og er bare helt utrolig herlig i kvaliteten. Mykt, glatt overflate og kjempefint trykk.
Jeg har sydd en singlet i str 122 som skal være en bursdagsgave. Dette singletmønsteret er eget og jeg er veldig fornøyd med fasongen på det. Så får vi håpe mottakeren syns singleten er fin da:)

3 kommentarer:

rett og vrang sa...

Herlig!Flott søm du har!Jeg blir å IMPONERT!Ha ei fin uke!Synnøvehilsen

Elisabeth (frøkna og frøet) sa...

Morsomt, jeg har brukt akkurat samme stoff (bare brunt) på en body jeg har sydd fra mønsteret ditt i dag. Supert bodymønster! Fin singlet også forresten:-)

rockefår sa...

Så fin! Fikk akkurat hjem samme stoff, både rødt og blått. Eldstejenta mente det røde skulle bli noe t henne og lillesøster, så kunne jeg ta det blå- for blått var ikke noe for henne.

Fin modell og som vanlig lekkert utført, mottaker kan jo ikke annet enn å være storfornøyd!