Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


lørdag 9. juni 2012

Kaniner

Mange bukser og lite gensere var det visst i minsten sitt skap. Det må mor gjøre noe med og først ut er en genser i str 92 laget av en rest herlig Jny-kaniner. Interlock til kanter er kjøpt hos Jofotex og er helt herlig i fargen men litt vel tykk for coverproen. Med kjedesøm gikk det bra og ble ikke hoppesting men jeg skulle ønske denne fargen var i tynnere interlock.
Størrelseslapper og vaskelapp er fra Lykkedragen og disse var virkelig flotte! Jeg har noen jeg har kjøpt for lenge siden fra en annen nettbutikk som er tykkere der du syr de fast og derfor gjør at det oftere blir hoppesting når jeg kanter over en størrelseslapp. Disse derimot er tynnere der sømmen går- genialt. Og vaskelapp var jo gøy da. Man kunne få med og uten trommel, andre grader osv.


Det blir jo litt pent da! 
4 kommentarer:

MinaMirakel sa...

Härliga kaniner!/Åsa

I en Sving sa...

Så flott genser. Ser jo veldig proffe ut med slike lapper da. Moro.

Bøllefrua sa...

Veldig fin!

rockefår sa...

Fin genser og mange fine sommersett. Får håpe vi får mange dager det er bruk for dem!!