Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


søndag 15. april 2012

Litt av hvert.

Idag har jeg fått litt tid på syrommet igjen. Til vanlig syr og klipper, tegner og styrer jeg selv men idag fant jeg frem ett stoff og stil mønster på en pysjamas med glidelås.. jeje.. da måtte hjernen vris noen ganger og resultatet ble greit nok for eget bruk;) Men størrelsen var heeeelt på jordet.. denne var 92 og ser mer ut som en 98/104.. men men Anton vokser vel inn i den.
Alle stoffer fra Sydilla og glidelås fra Stoff og stil.
Så etter denne måtte jeg tegne litt selv og da fikk jeg laget denne kjolen. Samme type front som sommerdressen til Anton nederst her. Jeg handler nesten aldri stoffer på stoff og stil lengre. Det var en stund jeg ikke var helt fornøyd med kvaliteten så da kuttet jeg det ut, men da jeg skulle ha litt glidelåser og annet stæsj så ble det ettpar jerseystoffer alikevel. Dette var så utrolig koselig syns jeg. hvit og turkis interlock fra Hilco som matcher og søte hjerteknapper fra Lykkedragen . Kjolen er tiltenkt Annika og er str 122. 

Sist ut noen bilder av Anton i sommerdrakten sin. Blir nok flere slike.
2 kommentarer:

Zopp Design sa...

Så flott klær. Den sommerdrakta var jo bare herlig da :)

Anemone.made sa...

Så flotte bilder og tøy! Jeg har også testet ut pysj mønster fra stoff og stil (et litt annet enn det du har)i str 86, men det ser mer ut som 92-98.... Ha en fin dag!