Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


onsdag 11. april 2012

Kjole,truser og singlet.

Ett lite oppsamlingsinnlegg herfra. Først ut er en kjole til solstråla mi. Alle stoffer kommer fra Sydilla og trykknapper i plast fra Lykkedragen. Det er rart hvordan noen stoffer ligger en stund i hylla for så plutselig å bli til noe spennende. Jeg har matchet den mønstrete jerseyen med rød isoli for å få frem det røde i mønsteret bedre. Dette er jo faktisk ett utrolig kult og veldig matchbart stoff. Blir stilig med både hvitt,gult, rosa, turkis og lime til- ja og rødt såklart;)
3/4 lange armer og størrelse 122 på denne.


Jeg har også minket litt på stoffrestene og sydd en haug med truser.. det er igrunn kjedelig å sy så mange like plagg etter hverandre, men så har jeg litt bedre samvittighet etterpå. Kan ikke skryte av at stoffhaugen minka merkbart men men..
Str 116/122

Noen har ulike stoffer forann og bak:


Annika trenger ikke alle disse så jeg får se om jeg putter noen med i bursdagspresanger. De satt ihvertfall veldig godt på og Annika sa de var behagelige. (Eget mønster)


Og sist ut er to singleter. Str 140 på begge. Den i lilla har lysblå stjerner og lys blå interlock til kanting. Stoffene er fra Sydilla , og den lys grå er sydd av herlig og myk jersey fra Textart.

4 kommentarer:

Hegeslilleboble sa...

Skjønn kjole og flotte truser!! Tror nok at Bendik kunne tenkt seg noen slike.... Hvis du ikke skal gi bort alle kan jeg kanskje kjøpe et par i guttefarger? Eller kjøpe mønsteret kanskje;)

MinaMirakel sa...

Är det eget mönster du ritat till linnena?
Dom ser jättefina ut!/Åsa

VesleStine sa...

De trusene var jo kjempekule!
Jeg har ei tuppe på 2 år som nettopp har slutta med bleie, så si fra hvis du har lyst å selge mønster som også passer til str. 92/98/104!

Anita Cecilie sa...

Veldig fine. Er det en overlock maskin du har? Hvilken har du? Er du fornøyd med den?