Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


søndag 25. mars 2012

Søt liten heldrakt og ei knytebukse.

En bestilling på en heldrakt i str 56 fikk jeg her om dagen. Sydd av jersey i nougatfarget med lyse hjerter og lys rosa kant rundt. Jerseyen er fra Jnydesign og kanter i interlock fra Sydilla. Matchende knapper fra LykkedragenIkke de fargene jeg syr mest av men den ble riktig så skjønn syns jeg.


En knytebukse sydd i str 98. Velouren kommer fra Textart ,interlock fra Sydilla, ribb fra Jofotexog litt stjernejersey fra Liandlo


2 kommentarer:

Kort og Søm sa...

Så søt heldrakt du har sydd, og fin knytebukse! :O)

sm sex sa...

Matchende knapper fra LykkedragenIkke de fargene jeg syr mest av men den ble riktig så skjønn syns jeg.