Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


søndag 4. mars 2012

Nattkjole

En nattkjole til Annika ble det idag. Stoffene er fra Stof2000 og Gaia&co. Jeg har ikke vært der å handlet det men var så heldig å kjøpe noen meter av ei som ikke brukte det. Jeg har veldig lyst på det som er likt i trykket med hvit/lyseblått også. Stoffet er utrolig mykt og perfekt til nattkjoler, bodyer og undertøy. Og så er det jo bare såå søtt!
Nattkjolen har rullekant nederst og er str 122.

Anton ville også være med på bilde;)

Her ser dere det søte trykket:

2 kommentarer:

rockefår sa...

Ja, det er et famtastisk mjukt og godt stoff, økologisk trur jeg også det er. Jeg har laga noen bodyer av dette og klippet klar det hvite m rosa til nattkjole til eldste jente her, og der ligger det fordi jeg skulle bare lage litt annet først.....

Deilig og fin nattkjole er det heilt klart!

Anonym sa...

Nydelig nattkjole! Har både det rosa og lyseblå liggende i hylla her. Det hvite hadde de dessverre ikke når jeg var der :(