Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


tirsdag 27. mars 2012

Barselgaver

2 vennepar har fått hver sin lille prins nå i vår og jeg har laget hver sitt sett til de. Sneglestoff fra Znok og Tiljamid, interlock,ribb og isoli fra Sydilla og knapper fra Lykkedragen. Begge setta er størrelse 68. Jeg gjorde om mitt bodymønster til omslagsbody på den ene, og brukte mitt vanlige mønster med knapp i halsen på den andre. Omslagsbodyen er sydd av en liten rest jeg hadde og jeg ble rett og slett lykkelig da jeg hadde nok til bodyen. Matchet med brun interlock på baksiden av bodyen så gikk det på millimeteren-kult!Ingen kommentarer: