Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


torsdag 9. februar 2012

Vi gleder oss til sommeren!

Ett herlig sett med hårbånd og singoallakjole i stumme stoffer. Alle stoffer og bånd er fra Sydilla. Egne mønster og jeg var rett å slett lykkelig da jeg klarte å vri hjernen nok til å sy ett hårbånd. Det har jeg hatt lyst til lenge så idag tegnet og styrte jeg på og jammen ble det bra!
Jenta som skal ha settet er 2 år og skal ta bilder hos fotograf. Jeg håper det faller imak, selv syns jeg det ble ett skikkelig koselig sett så kanskje jeg skal sy noe lignende til Annika.
420 for kjolen og 240 for pannebåndet.
Kjolen er str 92 og pannebåndet ca 2-5 år.
Dette må være verdens søteste bånd? Jeg har like i rosa men kanskje jeg må lure meg inn i nettbutikken til Sydilla å se om det er flere farger igjen. Veldig enkle å sy på- jeg overlocker kanten først og deretter er det bare å putte kanten inni båndet og sy i vei.


Hurra!!

3 kommentarer:

Annwes sa...

Herleg sett!

MinaMirakel sa...

Vilken fin avslutning det blev med bandet!/Åsa

LaLa`s Loft sa...

Så funt dett :) har og lyst til å lage pannebånd, å lyst til at jenta skal få til å bruke det :) Er sikker på jenta blir fin med dette på bildet :)