Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


søndag 12. februar 2012

Venninegave.

Annika ble bedt i bursdag denne uka og siden jeg hadde litt tid til overs sydde jeg en topp til bursdagsbarnet. Ifjor fikk samme jenta en lue og den har hun brukt masse- da er det gøy å gi hjemmelagde gaver. Små prinsesser på 5 år må jo bare like denne med puffarm og Sydilla sine herlige feer. Alle stoffer kommer foresten fra Sydilla.
  Istedetfor å rynke vanlig oppe ved skulderen laget jeg to "bretter" mot hverandre og sydde over. Syns det ble en fin effekt.

3 kommentarer:

A little bit of me sa...

Så fin! :)

knuffel sa...

Kjempefin topp! :D

Ruger på en meter av dette stoffet jeg også som jeg ikke har bestemt meg for ennå :)

Hello sa...

Åh, vilken fin modell!