Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


onsdag 15. februar 2012

"å huffameg å huffa meg..."

Karneval i barnehagen står for tur. Egentlig hadde jeg ikke tenkt å lage kostyme i år. Ifjor feiret de Hawaiifest med selvlagde kostymer, blomsterkranser og Hawaiimat, og det må jeg si er mye mer min smak. Oftest så ender det jo opp med en haug prinsesser og en gjeng sabeltanner.. og vi støtter opp om butikkenes kjøpepress. Iår derimot ville Annika være Tante Sofie og siden vi har kjøpt hatten "til" Tante Sofie i sommer så var jo igrunn endel av antrekket på plass.
En restbit av herlig gul bomull fra Adly Bergan, litt kongeblå velour, interlock, ribb og en knapp og vips har du vår versjon av Tante Sofie. Ikke prikklik, men nok til at man ser godt hva hun skal være.
Kjolen blir foresten mer riktig når den er på.
En annen ting jeg oppdaget var at det ble ganske så fint å legge opp skjørtet med en blondekant, så det kan det være jeg tester igjen på ett vanlig plagg også.

2 kommentarer:

Gekko sa...

Så kult at hun vil være tante Sofie! Mye morsommere enn å lage prinsesseantrekk! :-) Enig at den blondekanten virkelig gjør seg!

Janet sa...

Knallkult med tante Sofie! Flink du er!
I barnehagen her skulle de bare være dyr og ha med seg enkel strømpebukse og genser, så skulle de lage hale og ører og male de i ansiktet i barnehagen. Ganske greit for oss som ikke kan sy.