Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


fredag 13. januar 2012

Nå kan Anton telle sauer...

Ett  sett til minstemann ble til idag. Herlige sauer fra Jofotex og derfra kommer også den stripete ribben. Interlocken er fra Jny design og velouren er fra Sydilla. Knappene er selvsagt fra Lykkedragen.
. Bodyen er str 92, mens buksa er str 86. Blir spennende å se imorgen om det passer.Kanskje frår dere ett actionbilde eller to.
Bodyen er sydd av mitt eget bodymønster som jeg også selger for de som måtte ønske seg det. (kristin.thorsnes@lyse.net)


9 kommentarer:

Sandra sa...

Vilka härliga kläder.
De blir nog supersuper fina på.

rockefår sa...

Kjempefint som vanlig!

Jeg har akkurat fått hjem får stoffet fra Jofotex, det får vel bli noe til minstejenta, for det var ikke den heilt store entusiasmen hos de litt større.

Veldig fint med får på lommene - et fint sett!

Røsslyng sa...

Flotte klede, og så fine sauar då:) Eg er litt hekta på sauar eg... Ha ei god helg:)

MinaMirakel sa...

Underbara brallor!/Åsa

Ingrid sa...

Fantastisk fin bukse! Og bodyene dine er alltid fine. Har testa ut mønsteret ditt de siste dagene, og er superfornøyd! Så kjekt at de er lange og smale.

Retro Elephant sa...

FINA!

//Lina

Shamu sa...

WOW! Det var direkte nyyydelig dette settet!!!

Anki sa...

Vilket härligt set! Byxorna är bara SÅ läckra!

Gunn Astrid Øfsti sa...

Disse buksene var herlige!!FLotte farger. Liker godt at du har brukt et annet stoff på låret, og rødt, hvit og blått er en fin fargekombinasjon. Hvordan går du fram for å lage det blå på buksen? Noen råd på veien for en som har lyst å lage noe lignende???