Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


mandag 23. januar 2012

Bursdagsgave

Toårsdagene står i kø og her er neste gave ut. Denne gang er det Henry som får seg en Heilt spesiell bukse med biler i lommene. Mønsteret på buksa er Jubel sitt knytebuksemønster + egne lommer. Stoffene kommer fra Sydilla .
3 kommentarer:

Hegeslilleboble sa...

Bare heilt nydelige!

rockefår sa...

Kjempefin bukse!

Det minner meg på at jeg egentlig har lyst til å sy et par til lille gull, men ho har jo hauger og lass med klær og det er hundre andre ting som bør gjøres - som å kommentere hos deg;-)

Forresten, har du et godt tips til meg om coverpro, kantebånd og forskyvning? Det blir aldri slik jeg skulle ønske for sømmen vingler ut og inn på kantebåndet, spesielt når jeg skal over en søm, men også i små retningsendringer - ikke pent og innmari irriterende. Håper du kan gi meg et lite tips, hvis du skjønner hva jeg mener!?

Lill sa...

Så utrolige flotte barneklær du syr♥
Det er første gang jeg besøker deg og liker allerede det jeg ser,så jeg legger deg i bloggrollen min:)

Jeg har nettopp blitt smålig bittelitt bitt av sybasillen og igår sydde jeg min første bukse til min sønn på 2..så håper jeg blir like flink som deg med tiden:)

Ha en flott dag,gleder meg til å følge deg videre

klem fra Lill