Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


fredag 4. november 2011

Herlige små sett

Her kommer to sett i herlige retroinspirerte stoffer og farger. Kjole og skaut i frotte` som jeg ikke husker hvor er fra. Kan det ha vært cetho mon tro? . Kantet med interlock fra Hilco og Sydilla.
Kjolen er størrelse 62. Bukse og body i størrelse 68. Her har jeg brukt mitt vanlige bodymønster (Det som er for salg). Selebuksa har jeg laget lignende av tidligere men denne er endret enda litt. Stoffene her er fra Tiljamiid og Sydilla.
Kjempefornøyd med fargene og håper bestilleren også er det.
5 kommentarer:

Hege sa...

Du lager jo bare så kjempefine plagg! Kan jeg spørre hvor du har funnet mønster til buksa? Jeg sitter med gyntherboka og prøver å finne noe som ligner men de er så vide i beina?
God helg!

Heilt spesiell sa...

Hege: Tusen takk, det er tegnet selv:)

MinaMirakel sa...

Underbart, måste prova att sy med pressveck!/Åsa

Alice E sa...

Åh vad mycket fina grejer. Gillade verkligen röda byxorna med söm mitt på benen. Vad duktig du är!

Britta of Norway sa...

Kjempeflotte! Det bambimønsteret er jo bare helt fantastisk=)