Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


torsdag 6. oktober 2011

Luer,undertrøye og noen truser.

Da jeg spurte Annika om hun hadde lyst på den lilla lua under her svarte hun: "Ja det vil jeg, og dessuten er det nesten tomt for undertrøyer i skuffen min...." (pluss to bedende dådyrøyne såklart;))
Hvem kan stå imot? Ikke jeg ihvertfall så dagen etter var det å gå igang å sy en undertrøye + noen matchende truser til. Sett er alltid gøy og nå er visstnok råååsaperioden over (hurra!!) og vi er inne i den blå timen...
Denne gang er det meste av stoffer fra Cetho.Det øverste trusemønsteret er fra Ottobre. Alt for bredt i kilen og litt for voldsomt store syns jeg. Jeg lagde ett nytt med sømmene i siden og smalere kile og fikk Annika til å velge hvilken hun likte best. Det ble min modell så det blir nok den jeg bruker fremover.

Ei lue til minste niesa vår og egentlig den blå til Anton men mulig den ble bittelitt knapp.

Spisslue på bestilling (250 kroner) og lueforsøk nr to til Anton;)

2 kommentarer:

MinaMirakel sa...

Härliga alster, söta nyckelpigor!/Åsa

mvass sa...

Det va godt du lagte ditt eget trusemønster - va møje finare og såg møje mer komfortabel ud og!
Marita