Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


mandag 17. oktober 2011

Hurra jeg vant!!

Bibbis textil (http://www.bibbistextil.se/) er en nettbutikk jeg er innom både titt og ofte. Hun har vanvittig kjapp levering og svarer alltid kjapt på mail. Hun har stort utvalg og produktene er av super kvalitet. Det jeg handler mest hos henne er prymknapper, mønsterpapir på rull som jeg bare DIGGER, og selvsagt Dor Tak tråd til både vanlig symaskin og overlock/cover. Nå har hun åpnet ny side og feiret med lodd til de første som bestillte. Jeg var heldig og vant andre premien som var 8 stk 2500Y tråd fra Dor Tak. Gøy!!

Frakten fra Sverige til Norge er nokså dyr men produktene hun selger er såpass gode i pris at du sparer det inn uansett.

2 kommentarer:

Monikum sa...

Gratulerer!!!!!
Enig med deg, hos Bibbi er det super service, og rask levering!

::Moia sa...

Lucky you:))