Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


mandag 19. september 2011

Endelig!

Har jeg funnet ut hva jeg vil ha på Anton på ettårsfotograferingen. Bildene skal vi ta på onsdag og jeg har virkelig slitt med å bli enig med meg selv. Vi skal ha med en liten lyseblå stol som han kan holde seg i osv og da blir denne bodyen søt til. Jeg liker at vi får se litt lubne armer og ben derfor ble det kort arm og ingen bukse til. De er så søte i bare body. Jeg skal ha ett antrekk til som er en brun linshorts og sixpence men gøy med litt variasjon.
Bodyoppskriften er min egen og den får du kjøpt ved å sende mail til kristin.thorsnes@lyse.net
Den er i str 56-92 og med lang arm, men det er jo enkelt å endre til korte armer om man vil det.
Herlig stjernestoff fra Texart og interlock fra Sydilla og cetho.Noen har etterlyst bilder av barselgjengen der jeg sydde skyebodyer til alle 5 babyene. Her får dere se resultatet av fotograferingen- en herlig gjeng "skye-babyer" *poff* så er de søte små tryllet bort;)

6 kommentarer:

MinaMirakel sa...

Vilka underbar bilder på dom små liven!/Åsa

rockefår sa...

For en herlig samling babyer med flotte skybodyer!

Hannepanne sa...

Skikkelig stilig var det!
Det var et godt tips til våres babygruppe:)

Det er bestandig innspirerende og kikke inn hos deg her :)

Ha en fin dag.

Hanne=)

Hilde sa...

Hei!
Kom over bloggen din her plutselig.
Må bare få si at du er fantastisk flink med symaskin! :) Blir helt imponert! Og så utrolig søte små babyer i skybodyene . Herlig!!

Barbro sa...

Kanon herlige bilder! Fantastiske idè! Og vilken utrolig effekt det ble på bildet, med forskjellige farger av samme stoffet. Du e god du!

Mariii sa...

DER var det bildet ja !! Så gøy !! Kjempestilig ble det !! :D
Takk for titten !!