Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


mandag 29. august 2011

Mangel på bodyer i heimen.

Idag var lillegutt og jeg på en liten shoppingtur. Jeg fant selebukse i dongeri til minsten men syns ikke de hadde body som jeg kunne tenke meg til. Anton ble mer å mer sur og jeg fant ut at jeg like greit kunne gå hjem å sy en body  som matchet buksa.
Stoffer fra Cetho design og eget mønster. Dette mønsteret er jeg knallfornøyd med. Jeg har hatt mange mønster på bodyer og hele tiden endrer jeg på de men nå er jeg endelig fornøyd og har laget mønster fra str 56- 92. Ulik hals på noen av de men de fleste er som denne med en knapp oppå skulderen. Fasongen ellers er helt lik og jeg er veldig fornøyd med fasong og passform ved låra/bleien og knappene nederst. Selvsagt måtte den prøves på og selvsagt ble den skitten... og jeg som ville teste den på imorgen med ny selebukse!! (Selebuksa var til vask, men bodyene kan tas rett på for jeg har jo vasket stoffene i forkant.) Jeg vurderte å vaske bodyen bare for å kunne ha den imorgen men fant ut at jeg like greit kunne sy en annen body til ham. Det går mye fortere og er jo en hel del kjekkere enn å vaske klær..;) Så da ble det en body i stjernestoff fra Texart kantet med ribb fra Hilco.

5 kommentarer:

Silje sa...

Så mange flotte plagg du lager. Og en lekker blogg har du også!!! Skikkelig inspirerende.

Røsslyng - Dikt for dagen sa...

Tøffe bodyar, eg er som vanleg imponert;)

rockefår sa...

Så greit når du bare kan slenge sammen en body - her tar ting desverre lengre tid enn som så. Bodyproduksjonen har ikke startet skikkelig her ennå, men jeg kjenner meg godt igjen i det å stadig endre litt for å prøve å få det bedre og bedre.

Flotte bodyer, det marihønestoffet var fint!

Og takk for hyggelig gratulasjon!

::Moia sa...

God morgen, så hyggelig du liker printet mitt:) Jeg har laget en blå versjon også men i første omgang har jeg fått trykket opp den lilla, og jeg tror jeg skal selge litt av stoffet også, må innrømme at jeg ikke helt har bestemt meg på det, men hvis du er interessert lar det seg sikkert ordne:) Kan gi beskjed når jeg får det hjem.

Ruby

MinaMirakel sa...

Underbara plagg!/Åsa