Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


mandag 22. august 2011

Lime er tingen!

Idag har jeg sydd ett herlig sett på bestilling i Petrol og lime. Skikkelig smashing kombinasjon ble det, men fargene på bildet gjengir det ikke helt korrekt. Settet er i størrelse 86 og da var det praktisk å sy en body til Anton i samme slengen. Det går jo nesten ikke mer tid til det, ihvertfall ikke når kantebåndet er samme farge.
Petrol velour, lime ubåt stoff og lime interlock fra Cetho og herlige flodhester fra Stoff og stuff i Danmark. Jeg angrer litt på at jeg kun fikk mine foreldre til å kjøpe en meter av hver farge ca... kunne godt hatt det dobbelte for flodheststoffet er herlig i kvaliteten og lett å matche med andre farger.
280 for body, 100 for smekka og 390 for buksa.
7 kommentarer:

Maja sa...

Knallflott som alltid. Likte det flodheststoffet spesielt godt sammen med den lime kanten. :)

AvMeg sa...

Kjempefine! Jeg likte spesielt buksene - fin farge og tøff fasong!

MinaMirakel sa...

Supersnyggt!/Åsa

Monica sa...

utrolig flott!!! Jeg skulle ønske jeg kunne sy så fine ting til pjokken min:)

sjeroks sa...

Så utrolig flott sett, å nydelig body til anton:D

Siren sa...

Så mye fint du syr - herlige farger :)

W collection sa...

Vilket härligt set!