Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


mandag 27. juni 2011

Knytebukse

Jeg har sydd mange knytebukser men de fleste er uten sidesøm og har derfor ikke sleng i bena. Denne derimot er litt mer retrofasong.
Jeg lagde mønster for en god stund siden, helt klart inspirert av Thea sine retrobrallor. Denne har også fått en dæsj med Jubel inspirasjon iform av legg forann-super lett å lage og kul effekt. Kommer nok til å bruke det mer fremover.
Ett lite tips når man syr legg og er lat som meg er å legge bakstykket oppå forstykket etter at legget er sydd og renklippe kantene på bakstykket-da slipper man at sidesømmen kommer noen millimeter for langt frem pga stoffet som går bort til legg, og man kan bruke samme mønster med og uten legg.
Størrelsen på denne er 86. Dvs jeg kan begynne å bruke den på Anton som bruker størrelse 80 nå men den er nok kulest om ett halvt års tid.
Alle stoffer fra Sydilla. Den er sydd av isoli noe jeg har brukt lite av tidligere. Jeg ble nemlig "avskremt" da jeg testa stoff og stil sin isoli som etter min mening var av laber kvalitet. Sydilla sin derimot er bare deilig, så nå skal dere ikke se bort fra at det blir "isoli-feber" fra denne kanten..må bare hamstre litt mer stoffer.


7 kommentarer:

dorabella sa...

Jättesnygga! Väldigt fint med pressveck på byxan!

Julia sa...

RÅKul :)

MinaMirakel sa...

Helt fantastiska!/Åsa

Jes sa...

Vilka härliga byxor :) supercoola

I en Sving sa...

Så flott knytebuksa ble. Skikkelig stilig!

Ha en flott onsdag!

HobbyMegHer sa...

Digger dem!! :D

Shamu sa...

Nyydelig! Ikke minst digger jeg stoffet du bruker som fotribb. Er det også sydilla?