Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


lørdag 30. april 2011

Voksentopp siste dagen i April:)

For noen dager siden kjøpte jeg en velourtopp jeg likte kjempegodt passformen på.Veldig enkel var den også og jeg bestemte meg for å prøve å sy en lignende modell.Idag tegnet jeg mønster og vips så hadde jeg en lignende topp i en annen farge.Smart;) Ikke så lett å ta bilder av seg selv, men dere ser sånn noenlunde da. Str L, eget mønster etter inspirasjon fra en kjøpe topp og deilig velour fra Sydilla. GØY!!

5 kommentarer:

Hilde sa...

Den så kjempefin ut :)

Kaoz sa...

SÅ fiin! Og så ser den utrolig behagelig ut <3 Så kjekt når man kan kopiere et favorittplagg!!

Utrolig mye fine barneklær du har sydd i det siste, og herlig bilde av skjønne Anton <3

Karen sa...

Den ble jo kjempefin.
Trur ikkje det var så vanskelig å se ka topp som var utgangspunktet....trur du og min kjære nabo har akkurat like fra samme butikk.

Señorita Vero sa...

Den toppen så bare råherlig ut å ha på seg! Kjempeflott!

Hello sa...

Snyggt gjort! Den sitter ju som en smäck!